Contact

Door een aantal zakelijke ontwikkelingen en wijzigingen neem ik echter GEEN nieuwe website bouw opdrachten meer aan, maar ik verwijs je graag naar de WordPress Specialist bij uitstek, http://www.forsitemedia.nl/

Voor vragen over WordPress die nog niet op deze site staan uitgelegd kun je wel altijd contact opnemen via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments

 1. Hallo Herbert-Jan,
  Allereerst mijn complimenten voor je fraaie site! Pas als je zelf aan de slag gaat, zie je hoe veel er bij komt kijken.
  Wat ik maar niet kan vinden, en wel heel graag wil realiseren, is het soort homepage dat jij hebt gemaakt. Ik neem aan dat deze ‘blokken’ met foto’s en een stukje begintekst widgets zijn. Maar hoe krijg je die in je ‘gewone’ paginaruimte? Ik zie alleen opties voor de sidebars, headers en footers. Kun je me verwijzen naar een duidelijke instructie? Mag ook in het Engels zijn, alvast hartelijk dank!

  Vriendelijke groet,

  Richard

  • @Richard: De Homepage van deze site is gemaakt met een standaard child theme en het Genesis Framework van StudioPress . Genesis en een Childtheme zijn een uitstekende basis voor je website Er hang wel een stevig prijskaartje aan, maar met alle mogelijkheden en functies + speciale gratis plugins was de aanschaf zeker een van de beste investeringen die ik ooit gedaan heb!

   Ik heb zelf een StudioPress Pro Plus All Theme pakket. Die geeft me toegang tot alle thema’s + toekomstige nieuwe thema’s. Zeker als je meer site wilt gaan bouwen of voor andere sites wilt gaan bouwen gewoon de beste deal die je kunt krijgen.

   Er ook andere premium theme sites die je kunt bekijken, zoals Themeforest en Elegantthemes, maar voor mij zijn de StudioPress themes echt super!

 2. Ik heb een probleem. Door een nieuwe update kon ik kiezen voor een theme template. Ik dacht, leuk dat probeer ik. Niet wetende dat ik daardoor mijn hele webdesign zou veranderen en dus nu de theme template te zien is. Ik kan nergens zien of vinden hoe ik dit kan terugdraaien. Ofwel hoe krijg ik mijn oorspronkelijke website terug? Help!

  • @Marjolein: Heb je een eigen thema map of is het standaard Twenty Ten thema speciaal aangepast voor je? In het laatste gevan is de volgende vraag of je nog een back-up van de bestanden in je Theme map hebt?

   Kijk eerst eens bij Weergave -> Themes of daar je oude cms thema nog bij staat. Mocht dat zo zijn, activeer die dan weer! Het kan zo maar zijn dat je na die update per ongeluk een ander theme geactiveerd hebt.

   Mocht je theme door iemand voor je aangepast zijn, vraag dan na of die de bestanden nog heeft.

   Je kunt ook bij Argeweb (je hosting provider) vragen of ze een recente back-up hebben die ze terug kunnen zetten.

   Mocht je alles weer terug kunnen krijgen, kijk dan zeker eens naar de mogelijkheid om een eigen Child Theme te gebruiken, dat voorkomt dergelijke vervelende ervaringen. Hoe je dat makkelijk kunt doen staat hier beschreven Een Child Theme voor WordPress gebruiken. Die bescrhijving is voor het Twenty Eleven theme, maar dat geld ook voor Twenty Ten.

   Ik hoop dat je alles weer terug krijgt zoals je het had!

  • @Marjolein: Helemaal goed opgelost door zelf je oude template weer te activeren en de homepage in te stellen, super gedaan :-)