eBoeken Opzetten WordPress website en De Kleine WordPress Handleiding

Vandaag heb ik de update af gemaakt van Opzetten van een WordPress Website en De Kleine WordPress Handleiding.

Beide gratis boeken zijn geüpdate naar WordPress versie 3.5. Afbeeldingen en instructies zijn waar nodig gewijzigd een aangevuld.

Bij allebei de PDF’s zijn nu een inhoud opgave toegevoegd en een pagina met bronnen die je kunt gebruiken.

Advertentie

WordPress Gratis Website Software

De belangrijkste wijzigingen van WordPress 3.5 zijn wel de compleet gewijzigde Media upload en Bibliotheek functie en het verdwijnen van de Links optie.

Geen nood, bij oude installaties blijft de links optie gewoon actief, ook als je update. Voor nieuwe installaties kun je de Link Manager Plugin.

Voor jou als WordPress gebruiker is vooral de onderliggende code voor je Dashboard gewijzigd. Compleet herschreven HTML5 en CSS speciaal voor het gebruik op mobiele apparaten en Tablets. Super responsive, dus extra fijn om snel op de bank met je Tablet nog even aan je site werken.

Updaten dus als je dat nog niet gedaan had, en veel plezier met de nieuwe pdf versies.

Comments

 1. Chris Blommaert zegt

  Geachte,
  Ik zou als medewerker van het For Freedom Museum graag werken aan de Website van dit museum.
  Zelf ken ik niks van WordPress.
  Ik opende de site, wel bepaald de home-page en bracht een aantal nieuwe teksten aan.
  Ik krijg echter deze nieuwe home-page niet gepubliceerd. Ik weet dus echt niet hoe ik dat moet doen, of waar ik dat kan vinden.
  Kunt u mij even verder helpen. Bestaat er een “goed” en “simpel” handboek die u mij kan aanraden om aan te kopen of te downloaden waarin ik stap voor stap vinden kan wat ik moet doe ?
  Thanks voor een spoedig antwoord.
  Met vriendelijke groeten,
  Chris

 2. ik heb de website ook voor mijn moeder. echter heb ik een tekst aangepast en gewijzigd maar hij komt op de voorpagina er niet goed op te staan met een foto die er scheef op zit. wie heeft er tips? ook zit er een tekst ergens waar ik hem niet meer kan vinden dit is door iemand anders gedaan namelijk.

  • @Tomm: Is lastig te zeggen zonder link naar de site. Waar ik zeker naar zou kijken is de uitlijning van de afbeelding. Als je de foto aanklikt en dan de edit functie gebruikt controleer dan of de uitlijning wel past zoals jij die wilt laten zien.

Wat zijn jouw gedachten?

*