WordPress 3.2 is Hier… Ga Jij al Upgraden? De eerste ervaringen.

Vandaag is WordPress 3.2 uitgekomen en zoals je in mijn vorige bericht hebt kunnen lezen vraagt die wat meer van je Hosting Provider en de juiste versies van PHP en MySQL.

Ik heb nu de eerst WordPress site bijgewerkt naar de nieuwe versie en dat ging zonder problemen, maar… die heeft echt alleen een minimaal aantal plugins geinstalleerd.

Bij de tweede site is opeens het Dashboard menu compleet verdwenen en moest ik dus terug naar versie 3.1.4.
Mijn advies nu? Nog een paar dagen wachten tot de meeste bugs eruit zijn, dus ik wacht met een aantal sites waar ik veel plugins gebruik tot versie 3.2.1 uitkomt.

Advertentie

Wil je toch de upgrade proberen? Maak dan zeker een goede backup van je bestanden en database zodat je direct weer terug kunt naa 3.1.4 als er iets mis gaat.

Het grootste verschil zie je door de nieuwe gewijzigde Dashboard layout.

Het Nieuwe WordPress 3.2 Dashboard

Het Nieuwe WordPress 3.2 Dashboard

Update: Vanaf nu: 8 Juli 2011 draait deze site nu ook onder WordPress 3.2, de enige plugin die ik uit moest schakelen was WP-Insert.

Comments

 1. Peter van Dinther zegt

  Hoi Herbert-Jan

  Ik heb besloten dat ik definitief ga overstappen naar WordPress. Het enige probleem is dat ik mijn huidige website gehost heb bij een externe. Stoppen daar betekent dat ik een paar dagen de tijd nodig heb om feitelijk over te stappen. Het zou mooi zijn als ik mijn nieuwe website alvast off-line zou kunnen bouwen zodat de site meteen online kan.

  Is dat mogelijk?

  Groeten
  Peter van dinther

Wat zijn jouw gedachten?

*