WordPress Sitebouw en WordPress Magazine

Het is bijna 6 maanden geleden dat ik een bericht geplaatst heb hier op WordPress sitebouw.

Heb ik dan in de tussen tijd niets gedaan? Nee, zeker niet! In die tijd ben ik druk bezig geweest met mijn andere WordPress websites.

De belangrijkste website voor mij op dit moment is WordPress Magazine.

Advertentie

Ik probeer van WordPress Magazine dé website te maken over WordPresss, over Plugins, Thema’s, Nieuws en natuurlijk ook Tips & Tricks en Handleidingen.

De lay-out van WP Magazine is gemaakt met Genesis en het Magazine Pro child theme. Ik vindt het een super combinatie voor wat ik wil doen met die site.

Foto Bloggen

Daarnaast ben ik ook nog bezig met een andere passie, gecombineerd met WordPress, en dat is foto’s maken en publiceren.

Daarvoor had ik twee jaar terug jaar al het domein FotoBlogger.nl gekocht. (Update, die verwijst nu naar Eiffok.nl – Koffie verkeerd)

Het is nog een site in ontwikkeling en, nadat ik wat testen met Divi van Elegant Themes en Divi Site Builder heb gedaan, heb ik voor de lay-out gekozen voor het Wellness Pro thema van StudioPress.com.

Divi in combinatie met de Divi Site Builder plugins is een super combinatie waarmee je ongelooflijk goed je inhoud zo kunt tonen als je wilt.

Het vraagt even wat gewenning aan de site builder componenten en opties, maar dan kun je heel veel doen zonder dat je aan de code van je pagina’s hoeft te komen.

Divi site builder plugin is gratis en werkt ook met andere niet ElegantThemes thema’s samen.

Voor mij was het teveel werk om steeds voor iedere foto de sitebuilder opties door te nemen en de basis werkte niet voldoende makkelijk voor mij. Voor jou is het mogelijk de site bouw optie waar je op zat te wachten.

Met het nieuwe thema van StudioPress is de site bijna zoals ik het hebben wil. Makkelijk aan te passen en heel simpel om mijn foto’s te plaatsen in berichten en galeries.

De Toekomst van WP Site Bouw

Dat is mijn grootste vraagstuk op dit moment, wat ga ik doen met WP Sitebouw?

  • Blijft de site zoals hij nu is maar met nieuwe berichten?
  • Moet ik de site verkopen zoals hij nu is?
  • Moet ik de inhoud van WP Sitebouw verhuizen en integreren met WordPress Magazine?

Ik ben er nog niet uit, maar misschien hebben jullie nog een idee? Of welke van bovenstaande opties spreekt jullie het meest aan?

Laat je opmerkingen en ideeën achter in reacties hieronder, ik stel al jullie gedachten op prijs!

WordPress Shield Firewall

Comments

  1. Graag integreren met WordPress Magazine.

Wat zijn jouw gedachten?

*