WP SEO

Hoewel veel mensen ervan uitgaan dat het simpelweg wijzigen van de ” Post-slug” naar /%postname%/ voldoende is en jij denkt er ook zo over, dan hoef je niet verder te lezen…

Voor diegene die niet alleen een website willen bouwen, maar daar ook nog wat resultaat wil zien in de vorm van bezoekers, die kunnen rustig verder lezen.

Op de komende pagina’s vindt je informatie over WordPress setting voor de zoekmachine’s en over speciale zogeheten SEO Plugins (SEO= Search Engine Optimization)

Advertentie

Comments

 1. Deze pagina ziet er verder vrij leeg uit, maar ik weet nu waar ik moet zijn:
  https://wpsitebouw.nl/wordpress-plugins/zoekmachine-optimalisatie-plugins.html

 2. Hallo Herbert-Jan,

  Ik sta op het punt een nieuwe wordpress site te maken en ik zou graag hebben dat mijn home page i.p.v. http://www.mijnsite.nl of http://www.mijnsite.nl/home er als volgt gaat uitzien: http://www.mijnsite.nl/bakker/eindhoven (dit uiteraard i.v.m. seo.
  Hoe kan ik dat instellen?
  Bedankt alvast.
  Hans

  • @Hans, dat gaat niet lukken, als je een pagina als Homepage instelt (instellingen -> Lezen) dan wordt dit automatisch de hoofdlink en vervallen de andere url opties. je zult dus een aparte pagina aan moeten maken met die link en die niet als Homepage instellen.

 3. Sorry voor die eerste link

Wat zijn jouw gedachten?

*